Zomer 2024

Het jaar vordert gestaag, maar is alles behalve stabiel en rustig. Het land heeft een nieuw kabinet en de oorlogen in de wereld komen maar niet aan een eind. Zelfs de zomer komt nog niet echt los, en toch…

De vakanties gaan beginnen, komende week de eerste regio, op naar het zuiden of misschien toch dichterbij. Vakantie en zomer, het loopt vaak samen op. Al gaan we ook wel wat vaker op pad, uit het dagelijkse proces, de sleur, of: ‘ik moet er even tussenuit’.

Onvoldoende staan mensen niet altijd stil bij het gegeven dat de menselijke boog niet altijd gespannen kan staan. Niet in het werk, niet in de hobby’s en ook niet in de thuis of privé situatie. De boog moet af en toe echt even ontspannen, anders knapt hij. Ik geef u een gratis advies.
1) Stop even met de dagelijkse druk en doe even een poosje totaal wat anders…
Heeft u het erg druk en het gevoel ik kan niet gemist worden. Zie 1) met de volgende aanvulling: plan een moment om 1) te kunnen uitvoeren tussen nu en 2 weken en bedenk, als u onder de tram loopt gaat het leven en het werk ook gewoon door. Ik wens u een fijne zomer met het moment van even STOP.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.