Stop

Het gesprek van de dag? Corona! Zo had ik een gesprek met iemand van rond de dertig. Het ging over van alles en nog wat, maar het kon niet anders, het kwam voorbij. Hij maakte zich kwaad.

Zijn vakantie stond onder druk. Hij zag zichzelf een zonnige bestemming ontzegt worden. Hij wilde wel, maar zijn vriendin. Ze wou niet meer, ze hield sowieso niet zo van vliegen en nu al helemaal niet meer. Corona, geen biertje aan het strand, maar twee hoog achter, wachten tot het over gaat.

Het houdt ons bezig, gaat het nu echt om het virus? Of gaat het ergens anders om? Veel mensen staan onzeker in het leven en laten zich leiden tot angst. Mijn vader zei het al “Angst is een slechte raadgever”. Het kan leiden tot een stop op vakantie vieren, terwijl dat misschien helemaal niet nodig is.

Als je het gevoel hebt dat angst wel een heel belangrijke rol in je leven is gaan spelen? Het kan dan goed zijn om erover in gesprek te gaan. Weet dat je mij daarover kunt benaderen. Vul het contactformulier in, wie weet een eerste stap die genomen wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.