Counseling

Als je over jezelf wat oplepelt dan borrelt er van alles omhoog. Dit jaar 2020 begonnen met een praktijk voor counseling. Heb de ‘over mij’ pagina gemaakt, zodat de bezoekers van deze website mijn statische (achtergrond) informatie kunnen lezen. Ik heb gekozen voor een dynamische website met berichtenstructuur en enkele statische pagina’s. Dat past voor de manier waarop ik de praktijk voor counseling wil vormgeven. Namelijk via de weg van geleidelijkheid. Vanuit mijn eigen ervaringen en met gedegen opleidingen zal ik een aanbod te genereren om mensen die ergens in vastlopen weer wat op weg te helpen. Belangstelling? U kunt altijd het contactformulier invullen dan is een eerste stap gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.